Kilpailutoiminta

SUL:n Kymenlaakson piirin kilpailuvastaava on Kirsi Putkinen. Hän koordinoi alueen ja piirin kilpailutoimintaa, valmistelee kilpailulupa-anomukset, on yhteydessä SUL:n kilpailuvaliokuntaan ja toimittaa Kymenlaakson kilpailukalenterin.  

Kaikki Kymenlaakson piirin kilpailut haetaan kilpailukalenteri.fi-järjestelmän kautta. Lisätietoja hakemisesta ja ohjeita kilpailukalenterin käyttöön Kirsiltä.

Lisätietoa virallisista tuloksista ja kilpailuista

Kilpailujen tulokset ovat virallisia ja tilastokelpoisia vain silloin, kun ne on haettu SUL:n tai piirin/alueen kautta. Kilpailulupa avoimiin aluekisoihin (vanha piirikunnallinen) haetaan osoitteessa www.kilpailukalenteri.fi/piirihaku viimeistään 3 vrk ennen ko. tapahtumaa. Mikäli kilpailukalenterin hakupalvelu on suljettuna, niin tällöin piirin kilpailuvastaava voi laittaa kisatiedot kilpailukalenteri.fi järjestelmään omilla tunnuksillaan.

Seurakisoissa saavutetut tulokset eivät ole tilastokelpoisia. Seuran mestaruuskilpailut tai seuraottelut tulee hakea myös kilpailukalenterin kautta, mikäli tulokset halutaan tilastokelpoisiksi. Kilpailukalenterin hallintalinkin avulla pystyy rajoittamaan osallistuvien seurojen määrää, jolloin esim. suljetut seuraottelut ovat mahdollisia.

Avoimien aluekilpailujen haku on avoinna tammikuun puolesta välistä syyskuun lopulle saakka.